کارگاه آموزشی 1:
عنوان: شناسایی مواد معدنی با استفاده از پلاسمای جفت شده القایی به روش طیف سنجی جرمی

برگزار کننده: مرکز پژوهش های کاربردی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور
کارگاه آموزشی 2:
عنوان: شناسایی مواد معدنی با استفاده از طیف سنج نوری رامان (میکروسکوپ رامان)

برگزارکننده: شرکت تکفام سازان طیف نور
کارگاه آموزشی 3:
عنوان: میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) و کاربردهای آن در شناسایی مواد

تاریخ برگزاری: 1397/09/27
برگزارکننده: مرکز پژوهش های کاربردی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور - دکتر اژدرپور

کارگاه آموزشی 4:
 عنوان: XRD - تفسیر و نحوه محاسبه شرر

تاریخ برگزاری: 1397/09/27
برگزارکننده: مرکز پژوهش های کاربردی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور - دکتر جابر انصاری
اطلاع رسانی > اخبار >

آغاز بکار دبیر خانه های علمی و اجرایی

به اطلاع کلیه پژوهشگران و محققین گرامی می رساند، دبیر خانه های علمی و اجرایی ...

به اطلاع کلیه پژوهشگران و محققین گرامی می رساند، دبیر خانه های علمی و  اجرایی دومین کنفرانس ملی کاربردهای نانو و بیو فناوری در علوم زمین و معدن آغاز بکار کرد. دومین کنفرانس ملی کاربردهای نانو و بیو فناوری در علوم زمین و معدن با همکاری مشترک میان مرکز پژوهشهای کاربردی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، خانه معدن ایران و دانشگاه صنعتی شاهرود در 27 آذرماه 1397 در محل دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک بر گزار خواهد شد. لازم به ذکر است برگزاری موفق اولین دوره این کنفرانس در سال 1391 به همت سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور و استقبال گسترده محققین و متخصصین این حوزه موجب شد تا با هماهنگی های صورت گرفته با داشگاه صنعتی شاهرود و خانه معدن ایران، تلاش در جهت برپایی هرچه با شکوه تر کنفرانس دوم  تحقق یابد.

بازگشت1397/04/31
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !